Na Formance - Lidečko-Horní Lideč

MobilTon.cz

Na Formance - Lidečko-Horní Lideč

Publikováno dne: - Zobrazení: 8 049 - Sdílet
Tisknutelná verze - Verze PDF
Komentáře: 24 - udělat klikněte zde pro zobrazení nebo přidání komentáře
Hlasy: 885 - Hodnocení: 4.2

Restaurace Na Formance: Místo s Vynikající Nabídkou

Restaurace Na Formance v Lidečku-Horním Lideč je ideálním místem pro všechny, kteří hledají výbornou nabídku čajů a vína. S příjemnou atmosférou a útulným prostředím, je tato restaurace perfektní volbou pro večeri o samotě nebo rodinný oběd.

Venkovní Posezení a Bezbarierové Parkování

Jednou z hlavních předností restaurace je její venkovní posezení, kde si můžete vychutnat jídlo v krásném prostředí. Také pro návštěvníky s omezenou mobilitou je k dispozici bezbariérové parkování. Restaurace nabízí také parkování zdarma na ulici, což usnadní přístup pro všechny.

Jídlo pro Děti a Skvělé Zákusky

Pro rodiny s dětmi je zde připraveno dětské menu a stoličky pro děti, což dělá restauraci vhodnou pro děti. Rodiče mohou ocenit i skvělé zákusky, které potěší každého sladkého milovníka.

Obědy a Večeře pro Skupiny

Restaurace Na Formance se také specializuje na obědy a večeře pro skupiny, takže je skvělou volbou pro oslavy nebo firemní akce. Kromě toho, že přijímá rezervace, nabízí také cateringové služby. Hosté si pochvalují rychlou obsluhu a milý personál.

Možnosti Platby a Přednosti Restaurace

Mezi platebními možnostmi naleznete debetní a kreditní karty, stejně jako moderní NFC platby. Restaurace se pyšní nejen vynikajícím jídlem, ale také přednostmi, které ji odlišují od jiných stravovacích zařízení.

Atmosféra a Příjemná Obsluha

Návštěvníci chválí příjemnou atmosféru a milou obsluhu, což přispívá k celkovému zážitku. Někteří hosté dokonce říkají, že by se sem rádi vraceli. Atmosféra restaurace je ideální pro romantické večeře nebo neformální setkání s přáteli.

Závěr: Oblíbená Restaurace pro Každého

Ať už hledáte dobrou kávu, koktejly, nebo chutné jídlo s sebou, Restaurace Na Formance v Lidečku-Horním Lideč má co nabídnout. S vynikajícími recenzemi a pestrým menu je jasné, proč se stala jedním z nejnavštěvovanějších míst v okolí. Nenechte si ujít tuto gastronomickou perlu na vaší cestě!

Umístění naší firmy je v

Telefon tohoto Restaurace je +420731900734

A pokud chcete poslat WhatsApp, můžete to udělat na +420731900734

Jsme otevřeni v následujících hodinách:

Den Otevírací doba
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle (Dnes) ✸

Webová stránka je

Pokud je to nutné aktualizovat jakýkoli detail, který/é považujete za nesprávný týkající se této webové stránce, prosíme, abyste nám doručili zprávu, abychom to opravíme rychle. S předstihem děkujeme za spolupráci.

Obrázky

Komentáře:

Zobrazeno od 1 do 20 z 24 přijatý(é) komentář(e).

Blanka Novák (24.06.25 21:29):
160 Kč za nedosmaženou pizzu, která měla pouze sýr, feferonky a papriku, s 30 minutovým čekáním, ano, je skvělé, že máte kolem 25 druhů pizzy, ale každá má jen 3 ingredience (jedna vždy sýr, druhá paprika nebo žampiony, žádné maso nebo šunka). Ale hlavně ty 25 druhů, lepší by bylo udělat pár bohatších kombinací než tohle...
Prostředí vypadá pěkně, ale jídlo... Horor a hrůza.
Byli jsme víc lidí a dostávali jsme pizzy po 10 minutách jednu za druhou, výmluva byla, že mají moc objednávek, ale není těžké správně připravit a dovést kompletní objednávku? A navíc nikdo z nás neměl zapečenou pizzu 🤙
Milena Růžička (24.06.25 12:53):
Hlad je ten nejlepší kuchař. U polévky jsme měli problém identifikovat tu divnou chuť vývaru. Zelí bylo extrémně kyselé a ryba bez jakéhokoliv ochucení.
Kryštof Němec (24.06.25 9:24):
Dnes jsme byli v restauraci. Objednali jsme si hovězí s hřiby a bramborové knedlíky se uzeným. Vše bylo vynikající, obsluha byla velmi příjemná. Po obědě jsme si dopřáli latte - vypadalo a chutnalo přesně tak, jak mělo. Domácí dezerty byly také vynikající. Určitě se sem brzy vrátíme. 🙂
Andrea Fiala (20.06.25 9:57):
Při cestě na Slovensko se pravidelně zastavujeme v tomto podniku. Dnes jsme se opět zastavili a i když došlo k určitým problémům, majitel projevil zájem o vyřešení a zajistil, aby bylo vše uspokojivě vyřešeno. Děkujeme za péči.
Anežka Kubík (19.06.25 22:15):
Pizzu už nikdy🙁🤢 Pomodoro bez chuti, okraj tenký jak palačinka od babičky, pizza byla posypaná černým pepřem, který úplně zničil chuť celé pizzy a to vše přineseno za více než 1 hodinu! Polévka přinesena bez lžíce.😖
Jakub Kříž (16.06.25 12:44):
Krásné prostředí, venkovní posezení, příjemné a ochotné slečny servírky, dětský koutek, pískoviště pro děti.
Vít Růžička (15.06.25 21:39):
Velmi milý a ochotný personál. Mohu jen doporučit.
Vendula Kubíčková (14.06.25 4:31):
Rychlý, lahodný, obrovské porce, příjemné. Určitě doporučuji!
Slávek Král (11.06.25 8:42):
Skvělá obsluha s úsměvem, lahodné jídlo (podle vzhledu všeho, co prošlo okolo mě), skvěle připravené espresso, cenově přijatelné. 😁
Oldřich Šmíd (09.06.25 6:22):
Obsluha u nás byla naprosto neprofesionální, při objednání 8 jídel ke stolu přinesla 6 hotovek a na zbylé nám nechala hodinu čekat. Když jsme se zeptali, co se děje, řekli nám, že vyrábějí nějakou pizzu a naše jídlo bude až za další půlhodinu. žádná omluva, žádné předchozí upozornění. To nám úplně zkazilo dojem z jinak dobrého jídla a prostředí. Sice byla hospoda plná, ale obsluhy na těch pár stolů bylo dost, takže nevidím důvod, proč jsme museli tak dlouho čekat. Stačilo říct předem a všechno by bylo lepší.
Bedřich Šimek (06.06.25 11:18):
Fajn občerstvení, milá obsluha a pěkné prostředí.
Olga Škorpil (03.06.25 9:41):
Jídlo jsem nestihl vyfotit, všem mi tekla slina...... oprávněně, vše bylo luxusní. Nemám jedinou výtku. Vepřoknedlo, halušky, smažený sýr s hranolky a tatarskou omáčkou, vepřový řízek s bramborovým salátem.Příjemná obsluha, čisto, na jídlo jsme nečekali dlouho. Všem můžu jenom a jenom doporučit 👍
Ivana Růžička (03.06.25 7:46):
Srnčí guláš, známka školy 3 až 4. Maso připálené, základ udělaný na hodně špatném oleji, dochucení celkem slušné, ale za ty peníze bída. Kdybych neměl hlad jako vlk, klidně bych to vrátil.
Bohumil Šulc (02.06.25 0:17):
Fascinující restaurace přímo při cestě do Valašských Klobouk ze Vsetína a zpět. Na výčepu zde mají tradiční pivní mok z Plzně a také další výběr z humpoleckého pivovaru Bernard (ať už jde o jiné pivní styly a příchutě Bernardu, místní pivotéka zajišťuje lahvové pivo). Chmelový mok je tučně čepovaný na výtečném výčepním zařízení v optimální míře a teplotě. Pokrmy chutnají, včetně studených předkrmů k pivu. V červenci mě zaujala i nabídka divočiny. Konkrétně například zebra není v Čechách, na Moravě ani ve Slezsku tak oblíbeným pokrmem. Ale tady - v rámci divočiny - je v nabídce! Jednoduše jedinečné!
MICHAL STEIN
Simona Kohout (30.05.25 8:31):
Pěkné prostředí, obsluha přátelská a pozorná. Nabídka menu s třemi chody včetně zákusku, který vám ochotně zabalí na cestu. Rychlost podání jídla bez chyb. Jídlo opravdu chutné.
Eliška Krejčí (29.05.25 11:13):
Příjemné prostředí a usměvavé servírky, ale cena je příliš vysoká. Jídlo je někdy dobré, někdy nedobré. Můžeme se najíst levněji a chutněji i v Praze. Máte co zlepšovat, vážený/á provozní.
Michal Beneš (23.05.25 18:15):
Jídlo dobrý, servírkové milý, ceny jsou trochu dražší, ale čekání opravdu dlouhé, přestože restaurace nebyla plná. Ale jinak všechno v pohodě.
Marie Kolman (23.05.25 4:59):
Dlouho jsme kolem vašich dveří jezdili, ale až včera jsme měli konečně chvilku, abychom se zastavili. Skvělé místo! Jídlo bylo výtečné, servírky naprosto skvělé, usměvavé, milé. Přesně to, co očekávám od personálu v restauraci :-)
Velký dík za BEZLEPKOVÝ sortiment, s tím jsem se ještě nikde nesetkal/a a bylo to naprosto úžasné! Kdyby měli všude takový přístup, svět by byl krásnější. Díky! ❤️
Petra Holub (21.05.25 16:06):
Absolútně hrozný zážitek. Salát doslova plaval v oleji, když jsem to zmínila při placení, řekli mi, že to byla zálivka🤮. Za 209 Kč jsem tak mohla sníst jen suché toastové chlebíčky a zbytek jsme s kamarádkou raději nechaly...
Co se týče obsluhy, měli problém rozdělit účet, což je docela komplikované s 15 lidmi. Servírka tvrdila, že systém to neumožňuje, ale z mé vlastní zkušenosti (pracovala jsem 5 let v gastru) vím, že to není pravda. Servírka byla arogantní a velice neochotná...

Jistě nedoporučuji!
Tomáš Kopecký (20.05.25 9:10):
Kulajda - polévka sama o sobě nebyla špatná, ale odvážné nazvat ji kulajdou.
Brynzové halušky - nebyly špatné, ale tak naředěnou brynzu jsem dlouho neviděl.
Řízek s bramborovým salátem - evidentně používají kunovjanku nebo jiný hotový výrobek, salát hezky křupavý.
Celkově je zřejmé, že si to chtějí hodně zjednodušit. Ideální pro firemní jídelnu, ale za poloviční ceny...

Další komentáře:

Přidat komentář
El nombre debe tener al menos 2 caracteres.
Por favor, introduce una dirección de correo válida.
Debe escribir el código completo (5 dígitos).
(Pokud nerozumíte znakům na obrázku, obnovte stránku)
El comentario debe tener al menos 10 caracteres.
Poznámka: Váš e-mail nikdy nebude na tomto webu zveřejněn.
Pomozte nám udržet tento web bez urážek nebo obtěžujících komentářů.