Pivovarská restaurace Počernický pivovar, nacházející se v Praze-Dolních Počernicích, je oblíbeným místem pro všechny milovníky dobrého piva a chutného jídla. Toto místo nabízí útulnou atmosféru, kterou si můžete vychutnat jak uvnitř, tak na venkovní zahrádce.
Jídlo a nabídka stravování
Restaurace se pyšní výbornou nabídkou jídel, která zahrnuje jak tradiční českou kuchyni, tak i modernější pokrmy. Zdejší výborné pivo doplňuje netradiční jídlo, jako například langoš s trhaným masem, které si hosté chválí. Pro milovníky dezertů jsou připraveny také lahodné zákusky.
Pro informace o toaletách, restaurace zajišťuje bezbariérový přístup, což ocení nejen rodiny s dětmi, ale také senioři. K dispozici je rovněž bezbariérové parkování a možnost parkování zdarma na ulici.
Platby a dostupnost
V Počernickém pivovaru můžete platit kreditní a debetní kartou, stejně jako pomocí NFC plateb. Restaurace přijímá rezervace, což je doporučeno, zejména během víkendů, kdy bývá více hostů. Otevřeno mají od pondělí do neděle (Dnes) ✸, což usnadňuje plánování vaší návštěvy.
Atmosféra a služby
Pivovar se pyšní příjemnou atmosférou, která je umocněna přátelskou obsluhou. V restauraci se často konají různá kulturní představení, která lákají na |večeře o samotě a zábavné zážitky. Hosté často chválí personál za rychlost a ochotu. Nicméně, občas se mohou objevit stížnosti na neprofesionální chování některých číšníků.
Co říkají návštěvníci?
Návštěvníci často oceňují dobré pivo a příjemné prostředí. Mnozí doporučují vrátit se pro výborné jídlo a skvělou atmosféru. Například jeden z hostů si dal pivo a brambory se smetanou, avšak měl zkušenost, že jídlo dorazilo studené. Jiný návštěvník vyzdvihl, že gulašová polévka s koriandrem byla výtečná a neobvyklá chuťově.
Závěr
Pivovarská restaurace Počernický pivovar je ideální volbou pro milovníky piva a zajímavého jídla. I přes občasné problémy s obsluhou a kvalitou jídla, většina návštěvníků odchází spokojena díky pohodlnému posezení a vynikajícím pivům. Pokud plánujete výlet do Dolních Počernic, rozhodně tuto restauraci navštivte!
Pokud vyžadujete změnit jakékoli informace, který/é považujete za chybný vztahující se k této stránce, prosíme, abyste nám doručili zprávu, a to upravíme ihned. Předem oceníme to.
Pivovar s pěkným stylovým interiérem a milou obsluhou. Mají k prodeji vlastní řadu řemeslných piv jak na čepu, tak i v plastových lahvích. V pivovaru mají dobré jídlo a byla tam příjemná obsluha. Voda ke kávě není zdarma, ale stojí jako půlka kafe. Parkování v blízkosti. Mimořádně chutný kuřecí vývar s ústřičnou omáčkou. Restaurace je bezbariérová, ale na toalety se musí po schodech.
David Bláha (14.06.25 13:05):
Půvabné prostředí a úžasná atmosféra.
Vrcholné pivo s obsahem 12 % a lahodné jídlo. Tomáš má nejlepší servis a jeho přístup k hostům je nadstandardní. Všem vřele doporučuji.
Viktor Kubíková (14.06.25 12:19):
Skvělé pivo, skvělé jídlo, milá a příjemná obsluha a úžasné prostory. Jsem nadšený z místních restaurací, které nabízí takovou kvalitu. Určitě se sem brzy vrátím!
Marcela Kubíček (10.06.25 22:45):
Vždy jsem naprosto spokojená, když navštívím tuto restauraci. Nikdy nezklame kvalitou jídla ani příjemným prostředím. Ceny jsou přiměřené ostatním pivovarským restauracím v Praze, ale kvalitou jsou často nepřekonatelné.
Lukáš Horák (09.06.25 19:59):
Skvělá atmosféra, vynikající pivo a domácí limonády. Vyzkoušeli jsme buřtguláš, žebírka, ale třeba i zapečené hranolky se sýrem a zapečený pivní sýr, vše bylo moc dobré. Maso ze žebírek šlo krásně od kosti, jen pozor na červenou papričku, hodně pálí. Obsluha milá, usměvavá. Rozhodně si sem zajděte na pivečko, či něco dobrého k jídlu.
Martin Kubišta (05.06.25 22:33):
Skvělé pivo, obsluha v Pivovarské restauraci jako by neexistovala, skončili jsme v ráji...
Barbora Kubát (04.06.25 22:15):
Pivo bylo vynikající a langos s trhaným masem také výborný! Když jsme se podívali na účtenku doma, zjistili jsme, že nám byla účtována i piva, která jsme vůbec neobjednali. Objednali jsme čtyři dvanáctky a dvě černá piva, ale na účtence byly účtovány tři dvanáctky a dvě kopřivová piva, která jsme nezakoupili, a dvě černá piva, což je správně. Takže jsme zaplatili o jedno pivo navíc.
Soňa Moravec (04.06.25 2:35):
Jídlo chuťově nedosahuje žádné výjimečné úrovně, spíše je průměrné. Porce jsou však malé a ceny jako v Německu. Největším šokem byla porce těstovin, za 75 Kč jsem dostal tak málo, že bych potřeboval čtyři náhradní vidličky. Určitě se sem už nevrátím. Na fotce byla polovina kuřete a těstoviny.
Vladimír Beneš (02.06.25 6:21):
Menu bylo trochu netradiční, takže jsme se museli zeptat obsluhy, co vlastně nabízejí. Nakonec jsme si vybrali 2 mini burgery, hranolky, kukuřici, pivo o obsahu 8° a kopřivové pivo. Jídlo dorazilo rychle, nemuseli jsme dlouho čekat. Mají i dětská křesítka pro malé návštěvníky. Zahrada byla otevřená, což bylo skvělé. Obsluha byla velmi milá.
Hynek Šimek (30.05.25 0:01):
"Teno vrchní je nějak divný"
Hned na počátku naší návštěvy se nám asi všem něco nezdálo. Ale jak známe ten citát, tady by měl být přeložen do ženského rodu. Znalost pití tu mají zřejmě skvělou. A proč ne, hlavně tady potkáte cyklisty, kteří hledají osvěžení po ujetých kilometrech.
Jen ta znalost jídel. Na dotaz: "Co je lepší" když odpověď zněla "To já nevím," trochu mě to zamrzelo. Když prodávám, musím znát, abych prodal.
Co se týče jídla, hranolky byly výborné, kořeněné, řekl bych, že snad lepší jsem nejedl. Ale hamburger byl velké zklamání. Mleté maso bez chuti a špetka toho elánu, chuťové buňky tady prostě plakaly.
Celkově 3 ⭐ z 5
Lukáš Mach (23.05.25 11:58):
Velice kvalitní a nádherné představení a moc milá společnost.
Jindřiška Konečný (23.05.25 7:01):
Skvělá hospoda s moc milou a ochotnou obsluhou. Skvělé místní pivka a dobré jídlo.
Klára Kubík (22.05.25 20:17):
Dobré pivo, když je Barborka tak moc dobrá, vaří skvěle :) Samozřejmě by mohlo být z levnějšího kraje, ale to je asi všude stejné :) Rádi se tam vracíme.
Magdaléna Krejčí (22.05.25 3:04):
Pivovarská restaurace je na skvělém místě, atmosféra velmi příjemná a pivo výborné. Skvělá kopřiva a lehká osmička, černá Barborka byla taky super.
Ale kuchyně není moc dobrá. Jídelní lístek je napsán tak složitě, aby to snad co nejméně pomohlo s výběrem jídla, asi chtějí působit světově, ale je to matoucí. Jídlo... polévka s českými a asijskými příchutěmi neoslnila, jalapeňosová pomazánka byla v pohodě, kuřecí křídla a coleslaw průměrné, kukuřice asi dlouho vařená a nechutná, hovězí žebra tmavá - po stížnosti nám bylo řečeno, že jsou v pořádku a že by příště vypadala stejně.
Sobotní večer, kdy měli obsazeno pouze 5 stolů, naznačoval, že něco není v pořádku.
Slávek Šťastný (19.05.25 4:20):
Nevím, co se s touhle pivovarskou restaurací od roku 2020 stalo. Přes "covidové období" tu vařili skvělé české jídlo a bylo to oblíbené místo, které bylo po okraj naplněné. Dnes jsme přišli na oběd, restaurace byla obsazená třemi stoly a když jsme se podívali do menu, byli jsme trochu zmatení. Americká kuchyně nebyla špatná, trhaná plec byla vynikající, ale hranolky byly tvrdé a nejvíce mě mrzelo, že nebyly normální talíře, protože z těch papírových se opravdu špatně jí. Pivo zůstává vynikající, ale s konceptem by se ještě dalo něco udělat.
Vlasta Kohout (15.05.25 3:24):
Velmi pěkné prostředí, pivo skvělé, zejména speciály, dnes vynikající patnáctka, jídlo - extra vynikající voňavý uzený bok rozhodně doporučuji....
Markéta Marek (15.05.25 2:33):
Interaktivní divadelní představení s gurmánskou večeří a tajemnou atmosférou? To je prostě nezapomenutelný zážitek, já ti povídám!👏
Radka Kubík (14.05.25 23:36):
Jistě bych doporučil, příjemné prostředí, už u vstupu vás vtáhne dovnitř ta příjemná vůně udírny. Jídlo je vynikající a pivní speciály jsou parádní, pro mě je nejlepší Milky may 9.
Michal Novotný (13.05.25 16:05):
Jídlo tady je moc kvalitní a chutné. Rádi se sem vracíme. Pivo tady samozřejmě taky skvělé, no potěší i místní limonáda, kterou jsem si dnes dal poprvé. Vysoce doporučuji hlavně žebírka a taky buffalo wings. Mňam🤗
Michal Švec (12.05.25 13:43):
Čekáme na první pivo už 15 minut. To je ale jen začátek. Jídlo na stole až po hodině. Na každé pivo člověk čeká. Musím se skoro modlit, abych mohl zaplatit. Jeden člověk obsluhuje venkovní zahrádku a nestíhá to. Nechci kritizovat personál, protože pivo a jídlo jsou výborné, ale tohle se stalo nejen tentokrát. Příště radši půjdu jinde. Majitelé by měli přemýšlet o posílení personálu, jinak znehodnocují svou skvělou kuchyni a pivo. 😔