Antošova krčma: Oblíbené místo pro turisty i místní
Antošova krčma je jedním z nejpopulárnějších gastrobarů ve Slaném, nacházející se na Vinařického 14. Toto historické místo, které se vyznačuje útulnou atmosférou, láká návštěvníky na vynikající jídlo a skvělé pivo přímo z vlastního pivovaru.
Skvělá nabídka jídel a nápojů
V Antošově krčmě najdete širokou nabídku pokrmů, která uspokojí chuťové pohárky jak dospělých, tak dětí. Dětské menu je zde k dispozici a pro rodiny je připravený také dětský koutek s stoličkami pro děti, což ocení mnozí rodiče.
Krčma nabízí nejen jídlo na místě a jídlo s sebou, ale také cateringové služby pro větší skupiny. Je možné si rezervovat místa a užít si večer v pohodlném bezbariérovém posezení. Novinkou jsou také NFC platby a možnost platit kreditními a debetními kartami.
Atmosféra a vybavení
Chcete-li strávit příjemnou večeři o samotě nebo s rodinou, Antošova krčma nabízí skvělé venkovní posezení a nově také bezplatné parkoviště. Místo má bezbariérový vstup, což zajišťuje dostupnost pro všechny návštěvníky. Atmosféra je neformální a útulná, ideální pro odpočinek po dlouhém dni.
Na jídelníčku figurují různé speciality, které zahrnují jak tradiční českou kuchyni, tak moderní pokrmy. Dominantou jsou např. vynikající hovězí žebra, která dostala od návštěvníků mnoho pozitivních hodnocení. Nezapomeňte ochutnat také výbornou nabídku piv, která zahrnuje lokální nefiltrované pivo.
Možnosti rezervace a placení
Antošova krčma přijímá rezervace jak pro menší skupiny, tak pro velké oslavy. Obsluha je známá svou rychlostí a ochotou, což přispívá k celkově pozitivnímu zážitku ze služby. U vstupu je na vás milý personál připraven poskytnout veškeré informace o nabídce a akcích.
Závěr
Antošova krčma se stává oblíbeným místem nejen pro místní, ale také pro turisty, kteří hledají autentický zážitek z českého pohostinství. Skvělá atmosféra, chutné jídlo a vynikající pivo dělají z této krčmy ideální volbu pro každého. Pokud plánujete návštěvu Slaného, rozhodně byste si neměli nechat ujít zastávku v tomto vyhlášeném gastrobaru.
Pokud potřebujete aktualizovat jakýkoli detail, který/é považujete za chybný týkající se tomto webu, vyzýváme Vás, abyste nám doručili zprávu, a to vyřídíme co nejdříve. S předstihem děkujeme.
Mám takový divný pocit. Piva od Antoše mám rád, takže při návštěvě Slaného bylo gastrobar jasnou volbou. Obsluha byla skvělá, dokonce mají malý koutek pro děti. Na pánském záchodě chyběly papírové ubrousky, ale největší problém jsem měl s kvalitou jídla. Pro děti jsme objednali dětské porce - jednou stripsy, jednou kuřecí plátek. Díky velkým porcím (a předchozí svačině) děti zvládly společně stripsy, nepotřený plátek jsme si nechali zabalit. Až doma jsme zjistili, že maso bylo úplně syrové uvnitř. Pravděpodobně ho hodili na pánev rovnou z mrazáku :(
Monika Bureš (16.06.25 15:48):
Velmi podivná obsluha, trochu zmatená. Ten pán vypadalo, že ignoruje náš stůl a nereagoval na pozdrav. Já jsem měla Antonínovo pivo a bylo to dobrý. Ceny jsou docela vysoké, i když by se dalo najít levněji, třeba na Praze 3.
Oldřich Procházka (14.06.25 22:24):
Po roce jsme se vrátili do této hospody. Musím říct, že je zde hodně prostoru ke zlepšení, ať už jde o výběr piv nebo nabídku jídel. Kvalita se trochu zlepšila oproti minulým letům, ale stále není úplně na špičkové úrovni.
Eva Jelínek (13.06.25 7:41):
Absolutně luxusní kuchyně, výborné vlastní pivo a velmi příjemný a ochotný personál...
Jana Marek (12.06.25 1:56):
Dnešní návštěva téhle gastrobar byla skvělá - polévka (hovězí vývar) naprosto úžasná, svíčková taky skvělá, maso krásně měkké, guláš podle manžela výborný, jen trochu slané bramboračky. Pivo na jedničku, jako křen, obsluha - holky se hezky "smekají", děkujeme moc.
Aleš Dvořák (08.06.25 14:41):
Dnes jsme navštívili gastrobar po dlouhém putování. Obsluha byla nesmírně milá, ohleduplná k našim alergiím, jídlo výborné a ta staročeská atmosféra! Musím zvlášť pochválit pana Patrika, bůčkovou pomazánku, bryndzové halušky a pivečko.
Děkujeme moc a rozhodně se brzy vrátíme! 💛
Marcel Kubišta (05.06.25 1:43):
Z Prahy jsme vzali stověžatou cestu do královského Slaného. Jsem vášnivým příznivcem místní kuchyně a řemeslného piva, a tak mě mapa navedla do Pivovaru Antoš, což byl hlavní cíl naší výpravy. Musím říct, že jsme si nemohli vybrat lépe. Už při vstupu nás srdečně přivítal statečný elegantní rytíř, kterému jsem uvěřil, že bude naším číšníkem, jakmile nám nabídl skvěle nalitý půllitr piva. Sir Patrik nám pak podal ta nejlepší žebra a vepřové koleno, jaké se nedostane nikde jinde. Pivovarníci a restauratéři z Prahy by si zde jistě mohli hodně odnést.
Matěj Kohout (27.05.25 21:33):
Po odpoledním výletě jsme se zastavili na skleničku a kousek chleba s bůčkovou pomazánkou. Pivo bylo naprosto dokonalé - Rose Gose 13° úplně uchvacující! Obsluha byla perfektní! Hospoda byla příjemná, čistá a útulná!
Vřele doporučuji!
Olga Kuka (24.05.25 5:22):
I když na webu stojí, že se vaří až do 22:00, opak je pravdou. Kuchyně zavírá už v 20:45. Šéf prý konečně vyšel najevo. Sedíme tu s prázdnými půllitry a doufáme, že se někdo objeví. Opravdu nebe! Hledali jsme informace online, ale stránky jsou permanentně ve stavbě. 😒 A při placení nás pokusily ovlstnit o 1000.
Patrik Marek (21.05.25 15:46):
Nemohu si stěžovat! Byl jsem mile překvapen změnou ve specialitách, které mi podávali. Ačkoli je výběr jídel trochu omezený, myslím, že každý najde něco, co ho uspokojí.
Jan Švec (20.05.25 22:29):
Po několika letech opravuji své hodnocení z 5* na 3*. Pivo stále vynikající, tak to si musím nechat, Antoš = jeden z nejlepších sládků v Praze a okolí (mimo Broumy). Ale ta obsluha, to je ostuda! V pivovarské restauraci nemají ani páru o pivech, které nabízí. A nejhorší ze všeho - kuřecí křidýlka - hnus z fritézy. Přitom se dají udělat opravdu hezky, marinovat, upéct, ale tyhle křidýlka prostě hodí do oleje a na talíři s olejem je servírují hostovi, to je fakt hrozné. Pivo ano, ale jídlo určitě ne 👎
Marek Novák (20.05.25 12:30):
Skvělá atmosféra, chutné pokrmy, přátelský, milý a starostlivý personál s vtipem, prostě relaxace jak má být.
Michal Konečný (17.05.25 21:21):
Měl sem tu čest nahlédnout i do zákulisí pivovaru, což bylo velmi zajímavé a je až obdivuhodné, co všechno obnáší proces "uvaření piva". Samotný pivovar působí velmi dobře a ještě víc to zvýrazňuje výběr vlastních piv a lákavé menu.
Sára Veselý (17.05.25 1:23):
V lepší gastrobar jsem ještě nebyl, obsluha úžasná, ceny skvělé a takový jídlo nikde jinde nenajdete, vážně vynikající. 5/5 doporučuji se tu najíst. 🤤😁 …
Eliška Kubík (13.05.25 13:51):
Po delší době jsem několikrát zavítal do Gastrobaru Antoš a rád bych touto cestou přidal hodně pozitivní referenci tomuto podniku, který mě příjemně překvapil změnou. Kdysi za mě top pivo no mi nevyhovoval, personál mi také nepřipadal úplně přívětivý a jídlo bylo lepší jinde. Dnes je to úplně jiná pohádka! Příjemný a vstřícný přístup personálu v kombinaci s perfektním pivem a výborným jídlem dělá z tohoto Gastrobaru ten nejlepší ve městě. Musím pochválit Patrika za bezkonkurenční obsluhu a personál kuchyně za skvělé jídlo. Děkuji! 🍽️🍺
Šimon Kubík (13.05.25 5:35):
Oblíbený gastrobar jsme si oblíbili a s tímhle týmem je to ještě lepší, než jsme kdy čekali!
Radek Kubíčková (09.05.25 6:28):
Pěkná gatsrobar v nádherném domě, obsluha milá a pivo od Antos bylo skvělé! Jídlo jsem zatím nezkoušel, ale chystám se, jen mě překvapilo, že v pátek večer byla restaurace tak prázdná... V Ungeltu bylo plno... Neznám důvod.
Viktor Horák (09.05.25 2:47):
Výborne jedlo, skvělé domácí pivo, pro mě je nejlepší polotmavé 13. Z mé vlastní zkušenosti mohu říct, že i báječné obsluze, která si pamatuje všechno z hlavy. Ale slyšela jsem také negativní názory na obsluhu.
Hana Kubík (07.05.25 12:00):
Doporučuji tohle gastrobar, tam mají skvělý food, pivo a úžasnou atmosféru. Obsluha je hodná a milá. 👍🏻👍🏻👍🏻
Lukáš Kolář (07.05.25 0:27):
Příjemná atmosféra a milý personál .... Oběd byl skvělý .... Určitě se tam vrátím 😊